Nieuwsbrief Vrienden van de Soos

 

Hartverwarmend
Vorig jaar hebben we gezien wat de steun actie voor onze Sint Joseph doet met onze gemeenschap. De steun was overweldigend!  Deze steunactie was om het verenigingsgebouw overeind te houden. Uit alle reacties zagen wij dat jong en oud belang heeft bij het behouden van onze Soos.

 

Stichting Vriend van de Soos
De steun actie was mede aanleiding om met een aantal vrijwilligers na te denken over de boodschap dat alles wat er georganiseerd wordt in de Soos te behouden. Om dit mogelijk te maken hebben we niet alleen het verenigingsgebouw nodig. De Stichting heeft als doel het gebruik van de zalen van het Sint Joseph te stimuleren, niet alleen ten behoeve van de exploitatie van de Soos, ook om activiteiten te laten toenemen.

Nu alles weer open is,  kunnen we weer allerlei activiteiten organiseren in onze Soos.

Met zijn allen moeten we evenementen kunnen blijven organiseren. Van bridge en tafeltennis tot Cultureel Montfoort en Four Seasons. Daar wil de stichting een bijdrage aan leveren waar dit kan.

 

Four Seasons is de eerste activiteit geweest waar wij als stichting wat voor hebben kunnen betekenen. Wat een geweldig feest was dit. Kijk maar naar https://fb.watch/c9zQC5feju/)

 

Voor dit soort initiatieven is deze stichting in het leven geroepen. Niet ten behoeve van de exploitatie van de Soos, maar om het betaalbaar te houden om iets te organiseren voor bewoners voor alle leeftijdsgroepen van de gemeente Montfoort.

 

Vriend worden

 

Als u Vriend van de Soos wilt worden. Hieronder kunt u kiezen welke Vriend u wilt worden. U kunt kiezen voor “Vriend van de Soos”, “Familievriend van de Soos” of een vrij bedrag doneren als “Speciale Vriend van de Soos”. Uw donatie is eenmalig.  Wij zullen één keer per jaar aan onze “Vrienden van de Soos” laten weten wat wij met de gelden van de Stichting Vrienden van de Soos hebben gedaan. In dit mailbericht zullen wij u ook vragen of u met de donatie door wilt gaan.

 

Als u op onderstaande link klikt, gaat u naar de aanmeld pagina van onze website.

Vriend worden van de Soos

 

Hoe gaat het aanvragen van ondersteuning in zijn werk
De verenigingen, stichtingen en maatschappelijke instellingen kunnen een aanvraag doen voor een bijdrage in de te organiseren activiteit. De stichting zal bekijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we de gelden, verkregen uit de donaties het beste kunnen verdelen.

Ideeën kan je sturen naar info@vriendenvandesoos.nl

 

Met elkaar en voor elkaar: De Soos!

Met vriendelijke groet,
Vrienden van de Soos Montfoort

 

 

Meer info: https://www.vriendenvandesoos.nl/

Uitschrijven nieuwsbrief? Stuur een mail naar: info@vriendenvandesoos.nl